capturing emotions

Nieuws

Blog: de persoonlijke trouwbelofte

geplaatst op 17 maart 2015 door

Persoonlijke trouwbelofte
Een fenomeen wat nog niet zoveel voorkomt op de Nederlandse bruiloften.
In het Amerikaans of Engels ook wel “wedding vows” genoemd. En omdat het in Amerika veel voorkomt hebben wij nuchtere Nederlanders er ook meteen een mening over. Het is zo “Amerikaans” wordt er wel eens gezegd.
In het bijzijn van de trouwambtenaar en de getuigen is het in Nederland voldoende om volmondig “Ja” te zeggen tegenover je aanstaande man/vrouw.
Het “Ja”-woord is in veel opzichten het hoogtepunt van jullie mooie dag. Je zou dit hoogtepunt naar een nog hoger niveau kunnen tillen door een persoonlijke trouwbelofte te schrijven voor elkaar.

Het uitspreken van deze trouwbelofte is misschien heel eng. Vooral in het bijzijn van al je dierbaren, maar elk bruidspaar, elk huwelijk, heeft een eigen verhaal.
Is het dan niet mooi om dit verhaal juist op het hoogtepunt van de dag aan elkaar en aan alle gasten te vertellen?
Het geeft jullie trouwceremonie een net iets meer persoonlijk tintje. Het uitspreken van de persoonlijke trouwbelofte gaat namelijk vaak gepaard met (veel) emotie en dat geldt niet alleen voor het bruidspaar, maar ook de gasten houden het niet vaak droog. Dus houdt de tissue paraat!
Dit komt de romantiek op jullie grote dag zeker ten goede. Jullie zullen verstelt staan van de mooie reacties van de gasten.

Het schrijven van een persoonlijke trouwbelofte kan best lastig zijn. Voor inspiratie en/of tips is er gelukkig al veel te vinden op het internet. Maar naast het internet kan je natuurlijk ook de weddingplanner, de ceremoniemeester en/of de trouwambtenaar raadplegen. Zij hebben vaak al heel wat ervaring in het opstellen dan wel uitvoeren van persoonlijke trouwbeloftes.

Voor de weddingclip heeft de persoonlijke trouwbelofte ook zeker toegevoegde waarde. Het gebruik van de gesproken woorden in combinatie met de mooie beelden van jullie grote dag en de bijpassende muziek, zorgt ervoor dat de weddinclip een extra romantisch touch krijgt. Het maakt de weddingclip nog persoonlijker en nog intiemer.

Facebook Twitter Googleplus
Vimeo Youtube Pinterest
achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding