capturing emotions

Over

Wat doen wij?

Capturing Emotions is een jong videoproductiebedrijf uit Apeldoorn. Gespecialiseerd in professionele wedding- en newbornclips.
Gevoel en emotie vinden we belangrijk en dit komt altijd duidelijk naar voren in de videoclips van Capturing Emotions. Het zijn juist de emoties die we vastleggen tijdens de meest unieke momenten van je leven.

Patrick & Adelina
 

Wie zijn wij?

Patrick van Gurp

Patrick is geboren in 1980 en opgegroeid in Ugchelen. Na zijn studies Bedrijfskundige Informatica aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft hij vijf jaar werkervaring opgedaan bij de ICT-dienstverlener Everest. Toen hij 18 jaar was, is hij begonnen met breakdancen. Inmiddels is hij zeer succesvol met de breakdancecrew Come Correct. Zo succesvol dat hij zijn carrière in de ICT heeft laten varen. De dansgroep geeft shows, workshops en lessen. Maar dit kan hij niet altijd blijven doen. Daarom is hij nu zijn eigen onderneming begonnen in zijn andere passie, namelijk videografie. Het is begonnen als hobby, maar gezien de vele lovende reacties op zijn videoclips heeft hij nu wederom van zijn hobby zijn werk gemaakt.

 

Adelina van Gurp

Adelina is geboren in 1985 en opgegroeid in Almere. Na haar studie Verloskunde aan de Verloskunde Academie Rotterdam heeft zij een jaar met veel plezier gewerkt bij Verloskundigenpraktijk Zeist. In 2009 is zij verhuisd naar Apeldoorn en heeft eerst voor de verschillende Apeldoornse verloskundigenpraktijken waargenomen. Inmiddels maakt zij onderdeel uit van de maatschap Praktijk La Vita, werkzaam in Apeldoorn en gemeente Epe. Naast haar werk als eerstelijns verloskundige is zij Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en voltrekt dus huwelijken voor de gemeente Apeldoorn. In het bedrijf Capturing Emotions helpt zij Patrick met de administratie en de communicatie naar klanten.

Facebook Twitter Googleplus
Vimeo Youtube Pinterest
achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding