capturing emotions

Werkwijze

Voor weddingclips

Contactmoment

Op een beurs, via email, telefonisch of via de website zullen wij met jullie een eerste contactmoment hebben.

Optie plaatsen

Wanneer jullie trouwdatum bij ons nog beschikbaar is, is het voor jullie mogelijk om een optie te plaatsen en zal een vrijblijvend kennismakingsgesprek volgen.

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek heeft uiteraard als doel kennis te maken, zodat we elkaar niet voor het eerst zien op de bruiloft. Verder horen wij graag wat jullie wensen en verwachtingen zijn en lichten wij toe hoe videograaf Patrick te werk gaat op jullie bruiloft.
Wij geven jullie een overeenkomst en een vragenlijst mee.
In de overeenkomst wordt alle belangrijke informatie vastgelegd, zoals trouwdatum, aanbetaling en contact/adres gegevens.
In de vragenlijst kunnen jullie aangeven wie, wat en welke momenten het belangrijkst zijn om vast te leggen.

Definitieve reservering

Na ontvangst van van de getekende overeenkomst en aanbetaling is jullie trouwdatum definitief gereserveerd.

Ontvangen draaiboek

Nadat jullie een definitieve versie van het draaiboek hebben, zal er nog een telefonisch contactmoment plaatsvinden om alles nog even af te stemmen. Het draaiboek willen we graag uiterlijk één week voor de bruiloft ontvangen.

 

De trouwdag

Videograaf Patrick zal op de afgesproken tijdstippen op de juiste locaties zijn om jullie bruiloft op een unieke wijze te registreren. Wanneer overleg nodig is, zal hij zich richten tot de ceremoniemeester(s) en niet tot jullie als bruidspaar.

Op de bruiloft is de videograaf tot 22:00 uur aanwezig, tot die tijd worden er opnames gemaakt.

Opleveren weddingclip

Na de bruiloft streven wij naar een oplevertijd van één maand. Een conceptversie zal via een vimeo-link uitsluitend voor jullie beschikbaar worden gesteld. Nadat jullie een definitief akkoord hebben gegeven, zal de uiteindelijke versie op DVD/Blu-ray geproduceerd worden.

Ontvangen eindproduct

De DVD/Blu-ray zal naar jullie worden opgestuurd, alsmede de factuur.

Facebook Twitter Googleplus
Vimeo Youtube Pinterest
achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding achtergrondafbeelding